Lidmaatschap

Met de huidige ontwikkelingen in het cannabisbeleid is aansluiting bij een branchevereniging voor coffeeshopondernemers meer dan ooit van belang. Niet alleen om op de hoogte te blijven van brancheontwikkelingen, maar ook omdat we alleen in een georganiseerd verband een serieuze gesprekspartner voor de overheid zijn.

Samen bereiken we veel meer. Samen kunnen we pas echt opkomen voor onze belangen. Samen kunnen we de overheid op de juiste manier informeren en adviseren. En samen kunnen we ervoor zorgen dat coffeeshops bestaansrecht houden. 

Het delen van onze kennis en praktijkervaring met politici en bestuurders is belangrijk voor een realistisch cannabisbeleid. Daarom is het voor zowel de overheid als voor ondernemers belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Het PCN is een platform dat ondernemers een sterke, gezamenlijke stem geeft naar de overheid. 

We organiseren vergaderingen en interessante (thema)bijeenkomsten waar ondernemers contacten leggen en nuttige ervaringen uitwisselen. Leden hebben daarnaast exclusief toegang tot relevante informatie over recente ontwikkelingen en activiteiten. Deze informatie staat op een afgeschermd gedeelte van deze website. Het PCN is een vereniging die draait op de inbreng van zijn leden. Het PCN nodigt daarom leden uit om actief een steentje bij te dragen aan de vereniging door deelname aan het bestuur of een van de werkgroepen.

Cookie beleid

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren ervan en die nodig zijn om de doeleinden te bereiken die worden geïllustreerd in het privacybeleid. Door dit te accepteren OF door deze pagina te scrollen OF door te gaan met browsen, gaat u akkoord met ons privacybeleid.