Op 28 mei 2018 vindt in Mediaplaza in Utrecht de tweede editie van het congres 'De Transparante Keten' plaats. Tijdens dit congres nodigen we deelnemers uit om na te denken over de randvoorwaarden om toekomstige wietteeltexperimenten te laten slagen.
Programma krijgt vorm
Centrale vragen tijdens het congres zijn: Hoe ziet de Nederlandse cannabismarkt eruit en wat betekent dit voor de inrichting van de wietteeltexperimenten? Welke uitdagingen zien verschillende betrokken partijen bij de wietteeltexperimenten? Welke problemen kunnen de wietteeltexperimenten al dan niet oplossen? Aan welke randvoorwaarden moeten realistische en uitvoerbare wietteeltexperimenten voldoen? Wat kunnen we leren van wietteeltexperimenten in andere landen? Hoe wordt gewaarborgd dat bij de inrichting van de wietteeltexperimenten voldoende rekening wordt gehouden met de Nederlandse cannabiscultuur?
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de programmering van de dag en zijn wij druk bezig met het benaderen van sprekers. Op congres.detransparanteketen.nl kunt u de programma updates blijven volgen.
Hét congres over het inrichten van de wietteeltexperimenten
Het Transnational Institute en stichting Epicurus organiseren dit congres voor bestuurders, beleidsmakers, politici, wetenschappers en professionals die betrokken zijn bij het coffeeshopbeleid en/of het opzetten en uitvoeren van de wietteeltexperimenten. Op deze dag ontmoet u van 10.30 uur tot 16.30 uur collega's en experts, om uw kennis en inzichten in deze materie op een aansprekende manier te verdiepen.
Kosten
De kosten van het congres zijn €190 (excl. btw) per deelnemer. Dit is inclusief een uitgebreide lunch en een borrel na afloop. Er is beperkte plek, dus als u zeker wilt zijn van deelname, meldt u dan zo snel mogelijk aan. U kunt deze uitnodiging doorsturen naar mogelijke andere geïnteresseerden. (Gezien het beperkte aantal plekken eigent de organisatie zich wel het recht toe om deelname te beoordelen).


Voor meer informatie en aanmelding kijk op congres.detransparanteketen.nl.