Woensdag 12 juni, PCN Meet & Greet middag voor coffeeshopondernemers
Bosvreugd, Reeshofdijk 12, Tilburg
Sinds 2013 organiseert het PCN regelmatig Meet & Greet bijeenkomsten voor coffeeshopondernemers. De formule is eenvoudig: korte presentaties van deskundige sprekers en ruime gelegenheid om in een gezellige, cannabisvriendelijke omgeving bij te praten met collega’s uit het hele land. Op woensdag 12 juni staat er weer een Meet & Greet middag op het programma, waarvoor het PCN bestuur u van harte uitnodigt.

Na een welkomstwoord van PCN voorzitter Hein Schafrat houdt Raimond Dufour, voorzitter van de Stichting Drugsbeleid, een speech waarin de wietproef en de manier waarop de coffeeshopbranche daarmee om kan gaan centraal staan. De Stichting Drugsbeleid is zeer kritisch over de wietproef en bepleit ‘het organische model’ als alternatief.
Mr. John Roozen, adviseur en lobbyist van het VOC (Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod), deelt zijn inzichten in de Haagse politiek op het gebied van cannabis.
André Beckers, de bekendste “cannabis advocaat” van Nederland, bespreekt het thema ‘schaarse vergunningen voor coffeeshops’ en andere actuele ontwikkelingen in de branche. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen aan alle sprekers. Na het inhoudelijke programma is er ruime gelegenheid om collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een drankje en een hapje.
Programma 12 juni...


Aanmelden
Per coffeeshop kunnen maximaal twee personen de Meet & Greet middag bijwonen. Gelieve zo snel mogelijk aan te melden, met een mailtje naar .

Tot ziens in Tilburg op 12 juni!