Redactionele artikelen

Foto impressie PCN jubileum symposium in het Evoluon

Foto impressie PCN jubileum symposium in het Evoluon

Foto impressie PCN jubileum symposium in het Evoluon

Het PCN jubileum symposium over de toekomst van de cannabisbranche heeft ruim 200 bezoekers getrokken. Op 4 november bespraken insiders en experts uit Nederland, Canada, Duitsland en de VS in vier paneldebatten de internationale ontwikkelingen, het door vertraging geplaagde wietexperiment en andere actuele thema’s. Op deze pagina vindt u een foto impressie van deze bijzondere dag in het Evoluon in Eindhoven.

Videoregistratie
De vier paneldebatten, de uitreiking van de Koos Zwart Award aan August de Loor en de presentatie van het boek ‘Een kwart eeuw knokken voor de coffeeshop – Geschiedenis van het PCN 1997-2022’ zijn professioneel geregistreerd. De opnames komen binnenkort online; houd de PCN website en Twitter account (@InfoPCN) in de gaten.

Boek bestellen
Alle bezoekers van het symposium hebben een exemplaar cadeau gekregen van het boek ’Een kwart eeuw knokken voor de coffeeshop’, geschreven door Derrick Bergman. Het boek telt 200 pagina’s, is ruim geïllustreerd, gebonden en heeft een harde kaft. Een beperkt aantal exemplaren is beschikbaar voor de losse verkoop à €44 per stuk, inclusief portokosten. Bestellen kan via het BESTELFORMULIER.

Media aandacht
Diverse media hebben aandacht besteed aan het PCN jubileum symposium. Een greep:

Burgemeester Breda over wietexperiment: ‘Vaart maken, anders net als Duitsland cannabis legaliseren’, de Volkskrant, 4 november 2022

Tilburg en Breda willen wietproef versnellen: ‘Met de helft heb je ook al veel gewonnen’, Brabants Dagblad, 5 november 2022

Treat Breda as part of Germany so regulated weed can go ahead: mayor, DutchNews.nl, 7 november 2022

Column: Gweedo over zijn bezoek aan het 25 jaar PCN symposium, Cannabisindustrie.nl, 8 november 2022

foto's Charlotte Grips

Cookie beleid

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren ervan en die nodig zijn om de doeleinden te bereiken die worden geïllustreerd in het privacybeleid. Door dit te accepteren OF door deze pagina te scrollen OF door te gaan met browsen, gaat u akkoord met ons privacybeleid.